Chauffeurs

Sinds het begin van de buurtbus in 1979 wordt de buurtbus bestuurd door vrijwilligers. We kunnen met zekerheid zeggen dat de buurtbus zonder zoveel vrijwilligers niet kan rijden.
Daarom wil het Bestuur via deze pagina de vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor de buurtbus en hopen wij dat de buurtbus nog lang kan doorrijden met uw hulp en inzet!

Elk jaar houdt Stichting buurtbus Hemelum – Stavoren een gezellige avond voor alle vrijwilligers. Ook krijgen onze chauffeurs rond de kerstdagen een leuk cadeau.

Bent U ook geïnteresseerd? Vul dan snel onderstaand formulier in. Één van onze bestuursleden neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Telefonische aanmelding kan ook: 06 – 1530 6723.

  Aantal keer per week

  Welke dag(en) kunt u rijden

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw geboorte datum (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw mobiele nummer

  Het kan zijn dat u recht heeft op reiskostenvergoeding daarom vragen wij uw bankrekening nummer. Uw gegevens worden direct doorgemaild naar de planner en worden niet online opgeslagen.

  Uw bankrekening nummer

  U heeft uiteraard minimaal rijbewijs B, BE of C.

  Rijbewijs geldig tot

  Om in het openbaar vervoer te mogen rijden als chauffeur heeft u een medische keuring nodig. De buurtbus regelt dit voor u als u nog geen keuring heeft gehad.

  Heeft u een medische keuring gehad?

  Heeft u verder nog vragen of opmerkingen voor ons dan kunt u dat hier invoeren